Vår ”skogsnära” skog Ågårdsskogen är hotad

Vi vill ha kvar skogen för att man känner sig lugn. Vi kan andas in frisk luft och man kan njuta av fågelkvitter.

Ågårdskogen är en viktig plats att bevara för oss, för att hela våran skola har varit där sedan vi började på skolan. Vi vill inte att de andra som ska börja på skolan går miste om den skogen i framtiden.
Det är också väldigt viktigt med en skogsnära skog, då många människor använder skogen för att komma ifrån statslivet och all stress för en stund. Många använder också skogen för att promenera och träna.

Vi vill behålla skogen för att vi kan njuta av den friska luften och lyssna på fåglarna också så är det mysigt att vara där ensam och kanske jogga ta en promenad eller något annat, jag vill inte att en att kommunen ska ta bort Skogen för då kan försvinner alla djuren och då kanske det blir utrotningshotade djur och det vill vi inte.

Detta är en viktig skog för både unga och äldre som inte kan ta sig så långt. Man behöver ett ställe för att promenera och koppla av. I denna skog bor det många djur stora som små dem behöver skogen lika mycket som vi gör. Här finns också fina fåglar som stjärtmes men också en orkidé som heter knärot. Värna om skogen, den är viktig!

Vi vill behålla skogen för att komma bort från all stress och bara vara Det finns många personer och mänskligheten vill behålla den. Djuren behöver ett hem.Vill verkligen djuren leva på en fotbollsplan? Förmodligen inte!

Vi vill ha kvar den för idrottare, promenerare, svampplockare, barn, skolan, djuren, syret som skapas. Det finns ett stort behov av en nära skog att vistas i och denna är en av Lidköpings närmsta och defenitivt den BÄSTA!


Upp