#Naturen

#Naturen

Vi gillar den här platsen för att den är nära vattnet och den är nära en skog. Man kan spela fotboll och andra aktiviteter eftersom det finns en stor äng.
Man kan ha picknick. Man kan leka med hunden
Det finns fina blommor som maskrosor, blåsippor, vitsippa, m,m. Vi gillar att det är en öppen plats.Det finns djur i skogen och på ängen.
Det är nära hus och vägar men man hör inte vägen. Det är fortfarande fin natur. Det känns som man är ute på landet. Det finns många träd och det är bra.
Det är viktigt att ha såna här platser med fin natur. Vi bor i “stan” och då finns det mest hus och inte så mycket natur. Ban kan bada och paddla i vattnet.
Det finns många fåglar där. Om man lyssnar så hör man fågelkvitter och om man tittar så kommer du se fåglar flyga runt.

Vi vill skydda denna plats för att det är viktigt att vi skyddar natur för att annars kommer det bara att finnas hus och vägar överallt. Vi bygger nya hus och nya vägar och glömmer naturen. Så dom få platserna med fin natur ska vi skydda. Denna plats kommer många skolor och dagis till. Det är många som tycker om den här platsen. Folk som har hundar kommer dit också. Det är inte bara vi som gillar den här platse. Så om 50 år vill vi att denna plats ska vara kvar. Vi vill inte att det ska vara hus eller en väg när. Denna plats är så himla fin.
Gjord av Nelly, Lovisa, Axel, Lucas och David


Upp